27 de setembre de 2011

Isabel Canet i "La copa dels orígens" a TeleSaforAl TS Magazine de TeleSafor, Puri Naya ha entrevistat Isabel Canet amb motiu de la publicaió del seu llibre La copa dels orígens. La podeu escoltar a la segona part del programa, a partir del minut 17:30.

 A més, avui mateix es podrà sentir una entrevista en directe a les 13,15 hores a Hoy por hoy Gandia de Radio Gandia SER

Ens anuncia que està propera una presentació a Gandia. I aprenem un poc més del procés d'escriptura d'aquesta novel·la i els motius d'inspiració de l'autora. Molt interessant!COMUNICA 2.0 Y ISABEL CANET from TeleSafor on Vimeo.La novel·la: Els quadres de la Galeria dels Uffizi amaguen un secret: al seu interior es desplega un món paral·lel on els famosos personatges pintats en el Quatrocento, escindits en dos bàndols, lluiten entre ells per la llibertat i la democràcia. En el viatge de fi de curs a Florència, Sílvia descobreix accidentalment el món dipinto i es converteix en la custòdia d’un instrument poderós: una copa màgica capaç d’invertir el curs de la guerra. Perseguida per una duchessa experta en bruixeria i assistida per tres mags, viurà una aventura extraordinària en la qual trobarà l’amor i s’enfrontarà amb el misteri insondable de la seua pròpia identitat.
 
Isabel Canet Ferrer (Simat de Valldigna, 1970) és llicenciada en Geografia i Història, especialitat Història de l’Art. Ha publicat Or i Vellut. Retrats de dones de Gandia (2007),  a més de diversos relats breus. També ha publicat en revistes especialitzades articles relacionats amb l’art i la història valenciana. A hores d’ara treballa en l’estudi i catalogació del patrimoni cultural. Amb La copa dels Orígens ha quedat finalista del XXXé Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil.