9 de setembre del 2011

La copa dels orígens, d'Isabel Canet: art i acció



Finalista del 30é Premi Enric Valor, La copa dels orígens, d'Isabel Canet acaba d'eixir d'impremta.

A La copa dels orígens, els quadres de la Galeria dels Uffizi amaguen un secret: al seu interior es desplega un món paral·lel on els famosos personatges pintats en el Quattrocento, escindits en dos bàndols, lluiten entre ells per la llibertat i la democràcia. En el viatge de fi de curs a Florència, Sílvia descobreix accidentalment el món dipinto i es converteix en la custòdia d’un instrument poderós: una copa màgica capaç d’invertir el curs de la guerra. Perseguida per una duchessa experta en bruixeria i assistida per tres mags, viurà una aventura extraordinària en la qual trobarà l’amor i s’enfrontarà amb el misteri insondable de la seua pròpia identitat.

Amb un ritme trepidant, aquesta novel·la condueix els joves lectors als quals va adreçada amb acció, originalitat i bon ofici.

Isabel Canet Ferrer (Simat de Valldigna, 1970) és llicenciada en Geografia i Història, especialitat Història de l’Art. Ha publicat Or i Vellut. Retrats de dones de Gandia (2007),  a més de diversos relats breus. També ha publicat en revistes especialitzades articles relacionats amb l’art i la història valenciana. A hores d’ara treballa en l’estudi i catalogació del patrimoni cultural.


Podeu llegir el primer capítol:



Open publication - Free publishing - More bullent

Isabel Canet ens convida a llegir el llibre en aquest vídeo:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada