1 de desembre de 2011

Un acte Saforíssim i Guia didàctica de La copa dels orígensAhir a Gandia, anàrem a l'acte que vàrem anunciar en aquest bloc, on es presentava La copa dels orígens d'Isabel Canet i Insuficient s'escriu amb sang, de Josep Lluís Roig.

Era un acte organitzat per Saforíssims Societat Literària dins del Cicle De tu a tu. La sala d'actes de la biblioteca estava plena i realment pagava la pena. Va ser molt interessant escoltar els autors i Christelle Enguix parlar dels llibres i de literatura.

Les intervencions de les professores Rosa Ribes i Carme Gosàlbez disseccionant de manera molt amena les activitats que fan per introduir a la lectura els seus alumnes i perquè trien uns llibres o uns altres, a més, ens recarregaren les piles. La professionalitat i el bon fer del col·lectiu docent passen per damunt de les moltes dificultats que s'hi troben, per sort per a tots.

Després el debat va ser animat, entre altres, pels sempre afilats i intel·ligents comentaris de la poeta Maria Josep Escrivà, que era entre el públic.

Vàrem fer unes fotos i les hem penjat al facebook de Bullent: https://www.facebook.com/BullentEdicions. Més concretament en aquest enllaç.

Ací en posem alguna, també, al final de l'article.

Només voldriem rectificar un detall: en algun moment es digué que properament apareixeria la guia didàctica de La copa dels orígens i no és exactament així.

Laura Martín Esteve ha elaborat una magnifíca proposta didàctica que ja és pública en forma de pdf a la fitxa del llibre i es pot descarregar ací.