2 de febrer del 2012

Perduts a l'altre món, de Shaudin Melgar-Foraster


Perduts a l'altre món, de Shaudin Melgar-Foraster

Es van girar cap al bosc a l’altra banda de la planada: el bosc estava en flames. I de sobte van sortir d’entre els arbres, com espectres, els genets rocdurians.

A Perduts a l’altre món, l’esbalaïdora continuació de Més enllà del somni, l’Anna i els seus companys es trobaran a l’altre món sense cap possibilitat de poder retornar al seu. I a en Tam l’espera un llarg i arriscat viatge. Tots plegats hauran de ser prou valents per fer front a les adversitats que els surten a l’encontre. No els mancaran amics, però els perills els esperaran a cada pàgina: pirates, tempestes paoroses i l’amenaça del temible Senyor de Rocdur.


Shaudin Melgar-Foraster (Barcelona) escrigué el seu primer conte als sis anys i no ha deixat mai d’escriure. Fou ballarina i estudià arqueologia i literatura. Al Canadà, país on viu, obtingué un doctorat de la Universitat de Toronto. Actualment és professora al Glendon College de la Universitat de York. Fins ara ha publicat les novel•les El secret de L’oreneta (2011) i, en Edicions del Bullent, Més enllà del somni (2008), aquesta última publicada també en anglès com Beyond the Dream (2009).

Podem llegir el primer capítol:





Al primer volum...

Més enllà del somni L’Anna, una noieta canadenca de pares catalans, somia una nit que es troba en una vall on s’esdevé una batalla entre ferotges guerrers. L’endemà s’adona que allò que somià potser era real i acaba descobrint que hi ha tot un món més enllà del somni.
En un país de l’altre món, Rocdur, hi viu en Tam, un nen immigrant. Rocdur és cruel i implacable amb els immigrants, però en Tam sempre se’n surt de tot gràcies al seu talent per contar histories.
Més enllà del somni va alternant l’enfocament entre els personatges dels dos mons a mesura que les aventures de l’Anna i en Tam es van succeint.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada