28 de març del 2012

Convocat el Premi Soler i Estruch amb major dotació

El Premi Soler i Estruch augmenta la dotació

En el marc del certamen literari "Castellum Ripae", convocat per l'Ajuntament de Castelló (Villanueva de Castellón), a Edicions del Bullent publicarem l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa curta.

Aquí us fem cinc cèntims de les bases:
  1. Tots els treballs hauran d’estar escrits en valencià i l’extensió serà de 70 a 100 fulls (DIN A-4), escrits per una sola cara, interlineat 1.5 i lletra tipus Arial 12.
  2. Les obres que opten a aquestos premis hauran de ser inèdites. La presentació d’una obra comporta que l’autor no en té compromesos els drets d’edició.
  3. Les obres hauran de presentar-se per quintuplicat. Cadascuna de les còpies serà enquadernada independentment.
  4. Els originals aniran sense cap signatura que puga contribuir a la seua identificació i portaran el títol corresponent. En un sobre a banda, degudament tancat, anirà l’esmentat títol i dins, el nom, cognoms, adreça, correu electrònic i telèfon de l’autor.
  5. Els premis es lliuraran el 25 d'agost de 2012.
  6. El jurat estarà format per Tobies Grimaltos, Rafael Estrada, Anna Moner, Urbà Lozano, Núria Sendra, i la regidora de cultura com a presidenta i l’Animador Sociocultural com a secretari.
  7. El veredicte del jurat serà inapel·lable.
  8. El premi tindrà una dotació de 2.000 euros, en concepte d'acompte de drets d'autor, i la publicació de l’obra premiada a càrrec d'Edicions del Bullent, a més d'una escultura de metall realitzada per l’artista local Josep Alfonso. Els treballs no premiats podran ser retirats als tres mesos del veredicte, llevat d’una còpia que passarà a l’Arxiu Municipal.
  9. El premi podrà, a parer del jurat, deixar de ser adjudicat, però no podrà fraccionar-se.
  10. La presentació dels originals suposa l’acceptació íntegra de les bases i dels drets i obligacions que se’n deriven.
  11. La data final per a lliurar els originals serà el 20 de juny de 2012 fins a les 14:00 hores en el registre d’entrada de l’Ajuntament. Per correu s’enviaran a la següent adreça: Premis literaris. Plaça de l’Ajuntament 8. C.P. 46270 Villanueva de Castellón
  12. Qualsevol aspecte no previst en les bases es sotmetrà a la decisió del Jurat, i la seua decisió serà inapel·lable.

Guanyadors d'anys anteriors, publicats per Edicions del Bullent:


També hi ha canvis en els premis d'assaig i poesia, que podeu consultar al web de l'ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada