23 de març de 2012

Nova web d'Edicions del Bullent!

 

La trobareu a www.bullent.net.

Amb aquesta web, els nostres llibres i autors més accessibles.


Hi hem estat mesos treballant i ara ja podem dir que és en marxa.

Una nova web que té, com abans el catàleg de l'editorial per col·leccions, un apartat amb les darreres novetats,  A les fitxes dels llibres primers capítols, recursos didàctics, videos dels autors, etc. Un formulari per facilitar la comunicació amb els nostres amics, lectors, professors..., una secció amb distribuïdors i llibreries...

I, a més, afegeix moltes coses noves:

Un apartat de Premis, on podeu trobar les bases  i informació de les obres guanyadores d'anys anteriors.

Un apartat específic per a facilitar als estudiants de primaria l'accés als Recursos didàctics i Pla lector, els Quaderns de treball.

Apareix la possibilitat de posar comentaris a les fitxes dels llibres i major facilitat per compartir a les xarxes socials.

I també un accés més fàcil al perfil de Bullent a facebook, twitter, youtube i Google+, mitjançant una icona a la part inferior esquerra.

Autors: Escriptors/es i il·lustradors/es que tenen obra publicada en Edicions del Bullent. Un bon planter de crativitat i talent!

I, també la possibilitat d'inscriure's i rebre butlletins. Així com, per facilitar l'accés als nostres llibres, incorporem el comerç electrònic amb pasarel·la de pagament segura de la cooperativa de crèdit Caixa Popular.

En fi, estem molt contents i ens agradaria que la visiteu, opineu, la considereu un espai proper i ens ajudeu a donar-lo a conéixer a més gent. L'hem canviada pensant en vosaltres i esperem haver encertat.