13 d’abril del 2012

A la muntanya amb A un tir de pedra!


El llibre A un tir de pedra. Inventari dels senders i camins de muntanya de la Safor ens convida a passejar per rutes saforenques i gaudir dels incomparables paisatges que hi trobarem.

Aquest cap de setmana de pasqua és ideal per a desentumir els músculs en alguna de les nombroses excursions que hi apareixen. Constitueixen un veritable tresor paisatgístic i el tenim ben a l'abast.

Per a acabar-vos d'animar, us posem ací dos vídeos. En el primer, del programa Fent camí de Punt 2, acompanyen els autors, Òscar Martí, David Gomar i Vicent Cervera per la serra del Buixcarró. En el segon, trobem una entrevista que el programa de Tele 7 La ventana va fer a Vicent Cervera i David Gomar el passat dia 10. Ací els teniu:





Podeu adquirir el llibre a la vostra llibreria habitual o a la web d'Edicions del Bullent


10 comentaris:

  1. Em pareix ideal per als qui ens agrada el senderisme, sobretot per visitar esta comarca que tinguem tan prop.

    ResponElimina
  2. Sí, i també és recomanable per als senderistes que la tinguen una mica més lluny, com es pot veure al video :).

    ResponElimina
  3. Es un Libro perfectamente descriptivo con 50 y pico rutas de senderismo y muy bien relatadas. Es de lo mejor que he leido y me sirve de base para acompañar mis excursiones.
    Excelente trabajo.

    ResponElimina
  4. Realment, Carlos és un un bon treball el que han fet els autors i celebrem que ajude a acostar-se a la muntanya a la gent que se l'estima.

    ResponElimina
  5. Robert9 de març de 2013 16.41

    La meua més sincera enhorabona per la publicació en La Revista “el Full” del Ayuntament de Gandía i en la seua nova secció del IMAB (Institut Municipal d'Arxius i Biblioteques de Gandía) de gran prestigi Cultural, que ha recomanat com a primer objectiu de lectura en tota la seua Xarxa de Biblioteques el vostre llibre editat, A UN TIR DE PEDRA.
    Aquesta recomanació és molt positiva tenint en compte que el Llibre encara que porta 3 anys publicat i va crec pel seu 3ª Edició encara el IMAB aposta per ell (d'entre tot l'immens inventari de llibres amb què disposen).
    Heu fet una gran tasca.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ens alegra saber d'aquestes recomanacions, Robert. Moltes gràcies!

      Elimina
  6. El Libro A UN TIR DE PEDRA es un trabajo perfecto que han sabido catalogarlo muy bien con críticas muy beneficiosas para los autores. La gente aficionada al Senderismo, montaña, espeología, historia de los lugares etc. tienen un acompañante perfecto en sus excursiones y están bien catalogadas sus rutas y el riesgo que tiene cada una de ellas y el trabajo de campo que lleva (no es un trabajo de despacho, se nota que han pisado tierra).
    Posiblemente sea el libro escrito en Valenciano que más difusión a tenido en Medios de Comunicación, Canal 9, Tele7, Gandía TV. Diario Levante, Las Provincias, El Mundo, El Pais, El Full, Avui de Cataluña, Gente de la Safor etc. etc. y hasta lo tiene El Corte Inglés en venta cosa extraña en éstas publicaciones que lo haga y después de 3 años de su publicación.
    Oscar Martí en su blog del mismo nombre está haciendo una labor extraordinaria con unos artículos impresionantes.
    Un gran trabajo de los autores, Oscar, Vicente y David.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, nosaltres també recomanem vivament, a més del llibre (http://www.bullent.net/detalle_libro/?li_id=2694) el blog de l'autor, que duu el mateix nom (http://auntirdepedra.blogspot.com/). Gràcies, Andrés.

      Elimina
    2. A part de ser un encert molt rellevant la confecció d'aquest llibre pels seus autors, Oscar, Vicente i David, 6 anys recopilant dades i repetint les rutes per a establir unes coordenades i relats totalment encertats, és també una gran labor d'Edicions Bullent la seua publicació i expansió a tots els nivelles pera donar a conèixer el nostre patrimoni en una recopilació tan perfecta.

      Elimina
    3. A part de ser un encert molt rellevant la confecció d'aquest llibre pels seus autors, Oscar, Vicente i David, 6 anys recopilant dades i repetint les rutes per a establir unes coordenades i relats totalment encertats, és també una gran llabor d'Edicions Bullent la seua publicació i expansió a tots els nivelles pera donar a conèixer el nostre patrimoni en una recopilació tan perfecta.

      Elimina