25 de maig del 2012

El sant del dia a Canal 9, a Albaida, a València i a Castelló



El sant del dia, d'Alfons Llorenç ja ha voltat per molts llocs que hem informat en aquest blog. En aquest apunt en volem incloure alguns més, com hem posat al títol i us els expliquem per ordre de proximitat a la data d'avui:

En primer lloc A CASTELLÓ.
Perquè aquesta nit serà l'acte de lliurament dels Premis de la crítica dels escriptors valencians. A més d'Alfons Llorenç en la categoria d'assaig per El sant del dia, també han premiat Carles Alberola en la categoria de teatre per Que tinguem sort!, Xavier Aliaga en la categoria de narrativa per Vides desafinades,  i Ramon Ramon en la categoria de poesia per Simfonia per a un estat de coma.I es farà un homenatge a l'escriptor, filòleg i sociolingüista Vicent Pitarch.

I demà, a VALÈNCIA:
Presentació al Museu Valencià d'etnologia acompanyant l'ETNOPOBLES. I FIRA DE MUSEUS ETNOLÒGICS LOCALS. Fira amb un programa d'allò més llaminer que podeu consultar aquí (i baixar-vos-el en pdf aquí).

Data: Dissabte, 26 de maig de 2012 
Hora: a les 18:30h. 
        Lloc: Llibreria del Museu Valencià d'Etnologia. Centre Cultural La Beneficiència (c/ Corona, 36 de València)

A ALBAIDA:
Presentació durant la festa de la rosa. Amb la presència de l’autor, la secretària gral. del PSPV d’Albaida EVA TORMO GUILLEN i a càrrec de JOAN BODI I QUILIS, alcalde d’Albaida (1991-2003)

Data: Divendres, 8 de juny de 2012 
Hora: a les 20:00h. 
        Lloc:a l’oficina Tourist-info (Pl. del Pintor Segrelles, 19 d'Albaida)


Finalment, enllacem l'entrevista de Ricard Bellveser a Alfons Llorenç al programa Encontres de Canal 9. Va ser el 9 de gener però no l'haviem enllaçat i aprofitem ara per fer-ho:
Encontres - Cap. 235

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada