1 de juny de 2012

Pla lector per a Educació Primària. La màgia de les històries
A la web d'edicions del Bullent podem trobar, a la part inferior dreta, un banner com el que encapçala aquest escrit. Allà fins ara hi trobàvem diversos enllaços a recursos didàctics en línia de cada llibre. De manera fàcil, per a que hi puguen accedir els lectors als quals van adreçades les col·leccions infantils sense problemes, cada coberta obre un apartat on hi hem posat videos dels autors, jocs interactius en jclic, propostes didàctiques...

Ara També hi podeu trobar una proposta de Pla lector. Mario Viché, director de les col·leccions infantils d'Edicions del Bullent ha elaborat un pla lector a mode de suggerència als centres educatius. L'ha anomenat "La màgia de les històries".

El Pla que presentem constitueix una orientació per als educadors, pares i professors a fi de dotar-los d’unes eines d’interpretació i coherència a l’hora de recomanar lectures per als seus fills i alumnes.

El posem a la disposició de tothom en aquesta pàgina en diversos formats (pdf i word), per tal de facilitar al màxim l'ús que se n'haja de fer. També l'inserim ací tal i com es veu a Issuu: