5 de juliol del 2012

A Barcelona, Shaudin Melgar presentarà Perduts a l'altre món i més... #LIJ


Shaudin Melgar-Foraster ha vingut del Canadà on viu i presentarà a Barcelona les seves novel·les. És una bona ocasió per parlar amb aquesta escriptora  sobre les seves novel·les i també sobre el fet de viure la literatura a tants quilòmetres de distància dels teus lectors, del territori lingüístic al qual pertanyen els teus llibres.

Ho ha anunciat al seu blog: http://maiera.wordpress.com/2012/07/02/soc-a-catalunya/, on també sol mantindre'ns informats de les notícies de les seues novel·les i de curiositats sobre paisatges o personatges del món que ha creat, així com de tot el que l'envolta.

És, per tant, una ocasió que paga la pena no deixar perdre, ja que ben aviat tornarà a agafar l'avió i potser passen anys abans que torne.

DATA: dimarts, 10 / juliol / 2012
HORA: 19.00
LLOC:  A la Llibreria Catalònia de Barcelona (Ronda de Sant Pere, 3)


Sinopsi de Més enllà del somni
L’Anna, una noieta canadenca de pares catalans, somia una nit que es troba en una vall on s’esdevé una batalla entre ferotges guerrers. L’endemà s’adona que allò que somià potser era real i acaba descobrint que hi ha tot un món més enllà del somni.

En un país de l’altre món, Rocdur, hi viu en Tam, un nen immigrant. Rocdur és cruel i implacable amb els immigrants, però en Tam sempre se’n surt de tot gràcies al seu talent per contar histories.

Més enllà del somni va alternant l’enfocament entre els personatges dels dos mons a mesura que les aventures de l’Anna i en Tam es van succeint. 


Més informació aquí


Sobre Perduts a l'altre món:


Es van girar cap al bosc a l'altra banda de la planada: el bosc estava en flames. I de sobte van sortir d'entre els arbres, com espectres, els genets rocdurians.

A Perduts a l'altre món, l'esbalaïdora continuació de Més enllà del somni, l'Anna i els seus companys es trobaran a l'altre món sense cap possibilitat de poder retornar al seu. I a en Tam l'espera un llarg i arriscat viatge. Tots plegats hauran de ser prou valents per fer front a les adversitats que els surten a l'encontre. No els mancaran amics, però els perills els esperaran a cada pàgina: pirates, tempestes paoroses i l'amenaça del temible Senyor de Rocdur. 


Més informació aquí 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada