12 de setembre del 2012

Joc interactiu en jclic de "Ioli complements", de Toni Sanz #TIC


Ahir parlàvem de la proposta didàctica de Poemes viatgers i nomenàvem que un altre dels materials didàctics que solem elaborar per als llibres de les col·leccions infantils: els jocs interactius en jclic.

I avui us parlem d'un nou jclic que acabem de publicar, el del llibre Ioli Complements, de Toni Sanz i il·lustracions de Dani Cruz. De nou, el podem trobar a la part dreta de la fitxa del llibre. És un joc interactiu que ha fet Mario Viché, i conté trencaclosques i altres activitats que es poden fer amb el llibre a la mà i després d'haver-lo llegit, és clar!

També hi podem accedir acudint al quadern digital, la pàgina didàctica expressament creada per al llibre i pensada amb un accés més fàcil: http://www.bullent.net/didactica/e30-ioli

En aquesta pàgina, a la qual encara li anirem afegint més elements, podem accedir al jclic clicant a la següent icona, dissenyada per Miquel Mollà:



Gaudiu-ne i ja ens direu...

Ah, i de què va el llibre?
Ioli és una jove periodista compromesa en la defensa del medi ambient que protagonitza un programa de televisió d'èxit. Malgrat això, tot el seu equip és acomiadat de la televisió. Rodejada dels seus col·laboradors, es vorà embolicada en una sèrie d'aventures que afrontaran des d'un refugi secret al cim d'un turó. Esforç, amistat, paciència i sentit comú, amb una pinzellada de màgia, són les lliçons que podem aprendre al llarg d'aquestes divertides aventures. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada