31 de gener del 2013

Ma. Victòria Lovaina ens presenta Pell de gat en vídeo


Jordi Lleonart ha gravat i muntat un vídeo en el qual l'autora de Pell de gat, Ma. Victòria Lovaina, ens explicaque les disset històries que teixexen el microcosmos de Pell de gat tenen un immens desig de llibertat. En un minut i quaranta segons ens explica alguna cosa més, vegeu:




Sinopsi; Un dia de primavera, el circ Manfredy arriba a Vilamoix, un lloc on mai abans no s'ha vist cap circ. I Nona Giuliani, la gran contorsionista, no sap que la seva vida està a punt de fer un gir impensable que canviarà per sempre el seu destí. Aquest és el punt de partida de Pell de gat. Disset històries que expliquen les vides d'alguns personatges memorables, com la Nona, la Fermina o l'elefanta Soraya, entre d'altres. Disset històries on trobem les petjades inquietants d'uns gats que poc a poc es manifesten com uns personatges de poder immens.

Premi Soler i Estruch de narrativa curta - 2012


Però, com sempre, la millor manera de conéixer un llibre és llegir-lo i aquí el podeu començar:


1 comentari:

  1. Abans de res us he de dir que he pogut sentir el vídeo, però no veure’l. Alguna cosa va malament amb la imatge i no es veu gairebé res, només línies de colors.
    He llegit les primeres pàgines de “Pell de gat”, les que heu penjat aquí. Absolutament magnífic!!! Tinc unes ganes enormes de llegir la resta. Enhorabona, M. Victòria!!!
    Shaudin

    ResponElimina