5 de febrer del 2013

Set Blancaneus se'n van de llibreries i Guia didàctica



Els ha agradat. La setmana passada les set Blancaneus i companyia anaren a la Moixaranga de Paiporta. De la mà de Carles Cano, el seu autor, visqueren de prop la màgia dels llibres, la il·lusió dels xiquets quan fullegen els contes per triar-ne un, quan escolten les paraules que els traslladen a móns meravellosos... I els somriures de les mares i pares que durant una bona estona oblidaren qualsevol desencís que hi hagués a fora. (Hi ha fotografies aquí: http://www.bullent.net/imatges)


El cas és que com són unes princeses molt il·lustrades (per Núria Feijoó, ja ho sabeu), ben emmarcades, quan no enquadernades, han decidit que repeteixen i fan LA GRAN GIRA LLIBRETERA.


Així que aquest Febrer aniran de la llibreria La Moixeranga, de Paiporta fins al barri de Benimaclet, a València, a la Llibreria La Traca.

En març mouran primer cap a Xàtiva a la llibreria La Costera i d'allà a Gandia, a Gavina Llibres.

I a l'abril, tornaran a València, aquest cop al barri de Patraix, a la llibreria Cresol. Com no pot ser d'altra manera, els seguirem la pista i anirem informant-vos puntualment.

Així com també tenim el gust de presentar-vos, la pàgina de recursos didàctics del llibre Set Blancaneus i un nan: hi ha una guia didàctica elaborada per Isabel Fuertes, un vídeo de Carles Cano i, properament també hi haurà un joc interactiu en jclic. Ací teniu l'enllaç: http://www.bullent.net/didactica/set-blancaneus

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada