22 d’abril del 2013

Un tren de llegenda, el Xitxarra, de Juli Capilla i Antoni Laveda. Novetat editorial


Un tren de llegenda, el Xitxarra, de Juli Capilla i Antoni Laveda és el darrer llibre de la col·lecció Estrella de mar. Es tracta d'un conte que barreja el recorregut real de l'antic tren dels anglesos, que actualment molta gent passeja en bicicleta amb els personatges imaginaris, extrets dels contes populars valencians que els personatges van trobant-se a cada parada. No li falta emoció, segur que agradarà als joves lectors! (recomanat per a lectors a partir de 8 anys).

El iaio Ferran convida els seus néts a pujar al tren de joguet que hi ha al parc del seu poble, Almoines. Però, de sobte... es troben en un tren de veritat! És el Xitxarra, l'antic tren dels anglesos que anava del Port de Gandia fins a Alcoi. Pel camí, coneixeran uns amics d'una altra època, herois i personatges llegendaris. Una aventura al·lucinant, plena de perills, que els ensenyarà uns mons i unes persones tan desconeguts per a ells com fantàstics.

Juli Capilla Fuentes  (València, 1970) és escriptor i professor de Valencià en un institut d’Elx (Baix Vinalopó). Ha publicat les novel·les L’Home de Melbourne i Tabarca. Aventura per la Mediterrània; a més de diversos poemaris i llibres de divulgació de la literatura. Va ser director de les revistes literàries Caràcters i Espai del Llibre, i col·laborador en diversos mitjans de comunicació.
També escriu al blog http://blocs.mesvilaweb.cat/julicapilla

Podem llegir un fragment del conte ací:



Ah! I tornem a agraïr als alumnes del CP Francesc Carròs de La Font d'En Carròs i de la Nostra Escola Comarcal de Picassent la seua inestimable ajuda a l'hora de triar el títol del llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada