24 de juny del 2014

Acaba el concurs Vaig fer la maleta un dia de juny


Ha acabat el termini del concurs iniciat el dia 2 de juny per als lectors de Vaig fer la maleta un dia de juny, de Cinta Arasa.

Moltíssimes gràcies a tots els que heu participat!
Tothom ha encertat la resposta: Vicent és d'Alcoi i Pau i Albert són de Tivenys, de les terres de l'Ebre.



Trobem una part de la resposta en aquest fragment de la pàgina 169:

"Vam parlar molta estona, de la situació a Catalunya, de les seves vides, de les nostres, bé, de la nostra vida que acabàvem de començar, com si els meus setze anys anteriors no existissin. Ells em van dir que eren de Tivenys,  l’Ebre, i vam recordar el riu i el paisatge. Feia quatre mesos que havien marxat de casa, i només dos dies que havien arribat a Liverpool. Vaig imaginar-me com devia haver estat el seu viatge per creuar Europa, que diferent del meu, que havia sortit de casa només unes setmanes enrere, encara que tenia la sensació que havia estat en una altra vida."

I la resta a la pàgina 171:

"Va, va, som-hi, xic, que un dia tornarem al poble com a indians rics, i ja voràs tu com mos rebran. I ep, tu, te presentem Vicent, que ve d’Alcoi i que també ha plantat l’exèrcit, i la fàbrica... Que em busquen, si volen, que no em trobaran!"

Tots els que han participat tenen premi. Només cal que ens feu arribar el vostre correu electrònic mitjançant el formulari del web de Bullent http://www.bullent.net/contacte/ o a través de les xarxes socials i rebreu una còpia digital de la carta que Eulàlia va escriure a l'Oliver i mai li va arribar a enviar.

A més, però, hem sortejat el Premi Especial i ha resultat que Hector Sanchis ha guanyat rebre la carta en paper, a més d'un llibre escollit del catàleg de Bullent.

2 comentaris:

  1. Felicitats Hector. Gràcies Bullent per aquest concurs. I gràcies a Cinta Arasa per haver escrit una noveŀla magnífica!

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies per les teves paraules, Shaudin!! Petons!

    ResponElimina