2 de juny del 2014

Concurs Vaig fer la maleta un dia de juny!



Ha arribat el mes de juny. A Vaig fer la maleta un dia de juny, tot just ara l'Eulàlia comença a fer la maleta que li capgirarà la visió del món que ha tingut fins al moment:

Som al juny del 1909. Barcelona cremarà d'aquí poques setmanes, però ningú no ho intueix. L'Eulàlia, una adolescent de bona família, està convençuda que la vida de veritat només es llegeix als llibres. Acompanyarà el seu pare en un viatge de negocis al nord d'Anglaterra com a intèrpret. Fa la maleta a casa seva i no s'imagina que tardarà molt de temps a desfer-la, si és que la pot desfer mai. En el viatge descobrirà les condicions de vida dels obrers. L'Oliver, poc més gran que ella, li ensenyarà què vol dir treballar a una fàbrica... i que la vida de veritat també es pot viure.

Volem premiar els lectors atents de la novel·la així que farem una pregunta i us convidem a que proveu d'encertar-la. El termini comença avui i acabarà el 23 de juny.

Eulàlia troba un espai de felicitat de quatre dies a Anglaterra i durant aquests dies hi ha uns personatges amb els quals pot parlar en català. Es tracta de Pau, Albert i Vicent. La pregunta a resoldre és: quin és l'origen d'aquests personatges?

I el premi?

Tots els participants rebran una còpia digital de la carta que l'Eulàlia li va escriure a l'Oliver i mai no li va arribar a enviar.

Entre els que l'encerten sortejarem un guanyador que rebrà l'original d'aquesta carta en paper i un llibre a escollir entre el catàleg de Bullent.

12 comentaris:

  1. On s'ha d'enviar la resposta? Com un comentari aqui?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquí mateix o a les xarxes socials... Val on puguem veure-ho!

      Elimina
    2. Albert i Pau són de Tivenys, a l'Ebre. Vicent és d'Alcoi.

      Elimina
  2. Els dos primers de Tivenys. El poble de Vicent és Alcoi

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per participar!

      Elimina
    2. Hola Hector, has guanyat el premi del concurs "Vaig fer la maleta un dia de juny". Enhorabona!

      Elimina
  3. Doncs la resposta és Tivenys i Alcoi!!

    ResponElimina
  4. Hola,

    Jo diria que el Vicent és d'Alcoi, i l'Albert i el Pau són de Tivenys. Felicitats pel llibre !!!!

    ResponElimina
  5. Vicent és d'Alcoi. I Pau i Albert són de Tivenys, de les terres de l'Ebre.

    ResponElimina