20 de juliol del 2015

A Dénia, Bertomeu canta Estellés infinit



Pel juliol, Josep Lozano i Àlan Greus conviden a organitzar i/o participar en alguna Festa Estellés, de les que se celebren a partir del dia 4 de setembre.

A la carta de convit podem llegir que la Festa va començar el 2010 i enguany complirà la seua sisena edició. Des de l'inici de la seua trajectòria, el nombre de gent que la celebra no ha deixat de créixer. Segons les nostres dades, si en el 2013 tingué lloc a 59 llocs diferents, en el 2014 ho féu en 66 pobles i ciutats, 7 més que en el 2013.

Al blog http://festaestelles.blogspot.com.es ells publiquen tot el relacionat amb aquestes festes. I recomanen fer una primera part amb poemes d'altres autors i acabar amb el poeta del poble. Solen ser sopars de cabasset i es pot escoltar música, a la frescoreta de la nit i al carrer. Trobades plenes d'encant i obertes a tothom.

Setembre encara queda lluny, però teniu l'oportunitat de gaudir aquest divendres 24 de juliol dels versos d'Estellés i la música de Bertomeu a Dénia, a la Casa de la Paraula de Baleària, al port de Dénia. A les 20:30.

Si no podeu, sempre queda el llibre-disc Estellés Infinit (http://www.bullent.net/libro/3187-Estelles_infinit) o procurar que Bertomeu vaja al setembre a la vostra festa.

La setmana passada al diari Levante parlaven d'un dels poemes inclòs al llibre-disc, Els amants.

Si voleu que els assistents puguen adquirir llibres d'Estellés a la mateixa festa, també podem gestionar-ho. Contacteu amb nosaltres a http://www.bullent.net/contacte/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada