13 de juny del 2017

A Alboraia, Pell de seda, de Vicent Sanhermelando


El dimecres 21 de juny donarem la benvinguda a l'estiu des d'Alboraia. Ho farem amb un acte literari ben interessant: la presentació del llibre guanyador del 36é Premi Enric Valor, Pell de seda, de Vicent Sanhermelando. Aquest acte comptarà amb la participació d'Emili Gascó, que sap explicar anècdotes de la València medieval amb una gràcia inigualable.

Serà a les 19,30 hores en la Casa del Comte de Zanoguera (Plaça de la Constitució, 16, d'Alboraia).

Pell de seda és una novel·la ambientada en la convulsa València dels inicis del segle XV, Caterina Boïl, neboda del governador, coneix el jove Guillem de Pertusa al taller de seda que pos­seeix la família del xic. Encara que ella està compromesa, naixerà entre els dos un amor tan intens com im­pos­sible, ja que les respectives famílies pertanyen a bàndols rivals en la lluita pel poder de la ciutat. Un inesperat crim posarà a prova la relació de la parella en una successió de fets cap a un destí que mai no hagueren imaginat...

Aquesta novel·la és un motiu més per passejar pels carrers de la ciutat i identificar quins dels esplèndids edificis romanen encara des de l’època de Guillem i Caterina.

Ací teniu el parlament que va fer l'autor en guanyar el Premi Enric Valor:





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada