7 de setembre del 2017

A València, Pell de seda, de Vicent Sanhermelando


Molt a prop de la plaça del mercat de València, el lloc de la primera trobada entre els protagonistes de la novel·la guanyadora del 36é Premi Enric Valor, Pell de seda, de Vicent Sanhermelando està la llibreria Fan Set. 

Allí el dijous 14 de setembre parlarem del llibre i del que l'envolta. Aquest acte comptarà amb la participació d'Emili Gascó, que sap explicar anècdotes de la València medieval amb una gràcia inigualable.

Serà a les 19,00 hores i la llibreria Fan Set està dins de l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, al carrer Sant Ferran, 12. acabarem amb una misteleta i, qui tinga ganes pot buscar l'esperit de Guillem i Caterina passejant pels voltants.

Pell de seda és una novel·la ambientada en la convulsa València dels inicis del segle XV, Caterina Boïl, neboda del governador, coneix el jove Guillem de Pertusa al taller de seda que posseeix la família del xic. Encara que ella està compromesa, naixerà entre els dos un amor tan intens com impossible, ja que les respectives famílies pertanyen a bàndols rivals en la lluita pel poder de la ciutat. Un inesperat crim posarà a prova la relació de la parella en una successió de fets cap a un destí que mai no hagueren imaginat...

A la pàgina del llibre (https://www.bullent.net/libro/3218-Pell_de_seda) hi ha més informació del llibre i un enllaç a les propostes didàctiques. Ací podeu llegir-ne un fragment:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada