12 de setembre del 2017

El rap de la gallina Carolina, 5a edició amb ritme!


Vols tornar a l'escola amb ritme?

"Somriu a tota hora, viu molt alegrement,
la gallina Carolina, una artista independent,
és ampla, gran, ben plantada, rapera,
i li agrada vestir amb roba vaquera."

Els que coneixen la història dEl rap de la gallina Carolina, de Pep Castellano i Canto Nieto, no es cansen de ballar, cantar, escoltar i llegir l'artista independent que més sona a tot arreu!

Tant és així que us presentem la 5a edició d'El rap de la gallina Carolina,

Pep Castellano (Albocàsser, 1960) i Canto Nieto (Zamora, 1960) són una parella molt animada i riallera. Els agrada inventar-se històries i explicar-les. No seria estrany que te’ls trobares a l’escola, a la ràdio o en qualsevol racó explicant un conte. L’un com a escriptor i l’altra com a il·lustradora ja han fet alguns llibres conjuntament. Per exemple, en Edicions del Bullent han publicat Marta Martí, la reina del rodolí, Jaume, el gos i l’humà rabiós, Les puces vampires, Marta Teixidor, la dona ascensor, Domadora de mar, Els pirates no ploren, La Panderola, un tren que vola i Guardians del gel.

Al web d'Edicions del Bullent, podeu descarregar-vos la música del rap de la gallina Carolina, per poder llegir, cantar i ballar tot a l'hora! (o punxeu aquí per descarregar un arxiu .zip)


Ací teniu l'enllaç a la fitxa del llibre amb més informació: http://www.bullent.net/libro/2785-El_rap_de_la_gallina_Carolina

I també hi ha la versió en castellà: Rapea la gallina Carolina


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada