1 de setembre del 2017

Sopar dels Premis Soler i Estruch 2017


El proper divendres 8 de setembre se sabrà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch i de la totalitat del Certamen Literari Castellum Ripae, convocat per Castelló de la Ribera.

Serà durant un Sopar literari a la Plaça de l'Ajuntament de Castelló de la Ribera (Per saber l'ubicació clica ací), al bell mig del poble. Conduirà l'acte Amàlia Garrigós i estarà amenitzat pel grup musical Júlia. El sopar comença a les 21,30 h.

Es poden adquirir tiquets per al sopar al número 664297296 i a les oficines municipals fins el proper dimecres 6 de setembre.

El Certamen literari Castellum Ripae està format pel premi Premi “ Vicent Ignasi Franco” d’assaig, El premi de poesia infantil “Ausiàs March” (dirigit a alumnes de primària del poble) i el Premi Soler i Estruch.

Al premi Soler i Estruch s'han presentat 23 originals i el/la guanyador/a rebrà 2.500 euros subjectes a la retenció d’IRPF corresponent i veurà publicada l’obra premiada a càrrec d'Edicions del Bullent.

L'any passat va guanyar l'obra  La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal, ha estat publicada per Edicions del Bullent i està formada per 10 narracions on l'autor distorsiona, de vegades de manera subtil, allò que anomenem quotidià i previsible. Amb la distorsió, crea miratges que ens fan veure la realitat de les emocions humanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada