5 de juliol del 2018

Contalles de iaios i iaies a l'Al-Azraq Fest de La Vall d'Alcalà





L’Ajuntament de la Vall d’Alcalà presenta este estiu ‘Al-Azraq Fest’, una nova proposta festiva, gastronòmica, cultural i turística per tal d’apropar i donar a conèixer els pobles d’interior de la Marina Alta.

El dia 14 de juliol a les 20 hores, a la població de Beniaia, dins de la proposta més cultural, tindrà presència el llibre “Contalles de iaios i iaies” de Jordi Raül Verdú Pons.

Es tracta d’un recull de trenta rondalles arreplegades al llarg de cinc comarques (L’Alcoià, El Comtat, La Marina Alta, La Marina Baixa i El Vinalopó Mitjà) del meridional valencià. Les contalles arreplegades per Jordi Raül Verdú ens endinsen en tot un univers de personatges tan originals i majestuosos com estrafolaris i arquetípics. Personatges que viuen aventures o desventures alegres, tristes, meravelloses, costumistes, cruels; que se’n riuen dels límits de la crua i sovint extremadament dura realitat.

“Contalles de iaios i iaies” ha guanyat el Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular. Podeu trobar més informació sobre el llibre al següent enllaçhttps://www.bullent.net/libro/3227-Contalles

La resta de la programació de l'Al-Azraq Fest, podeu trobar-la ací.



A continuació, el cantautor de Xàtiva, Feliu Ventura, actuarà a la plaça de Beniaia. Millor impossible! Aneu fent lloc a l’agenda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada