26 de febrer del 2020

A Sant Joan d'Alacant, 'Ventalls de paper' Lliris Picó


El proper dimarts 3 de març a 19h, gaudirem de la presentació de l’últim llibre de l’escriptora Lliris Picó, Ventalls de paper.

En la Llibreria Llibres Chus (carrer l'Ordana, 18) de Sant Joan d'Alacant podreu conèixer de primera mà la novel.la finalista del 38é Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil.

Ventalls de paperClara, una adolescent que lluita per refer-se d’un trastorn d’alimentació, i Carles, un dels seus companys de classe, fill adoptat de mare soltera, descobreixen la importància de la música, de la llengua, i el valor de l’amistat (i de l’amor) per a superar tota classe d’entrebancs. Amb les ciutats d’Alacant i València, i Muro del Comtat, com a espais literaris, i l’aposta pel mestissatge cultural com a rerefons, l’autora torna a tractar les relacions familiars, l’assetjament escolar i els problemes que han d’enfrontar els adolescents d’avui dia, amb una prosa intimista i elegant. Lliris Picó ja va guanyar el premi Enric Valor fa quatre anys amb Moisés, estigues quiet, una obra que amb tres edicions ha rebut una gran acollida per part dels lectors.

Ventalls de paper no s'està quedant curta pel que fa a l'acollida i, a més de Sant Joan d'Alacant, té més cites concertades, visites de Lliris Picó a centres educatius:

📆 26 de febrer a l'IES Maria Blasco de Sant Vicent del Raspeig

📆 3 de març al matí, al centre d'adults de Benalúa 

📆 4 de març a les 18h , al centre d'adults, de Benalúa (de nou).   

📆 10 de març a l'IES Figueras Pacheco, d'Alacant.


En el vídeo, la pròpia autora ens fa cinc cèntims de la novel·la: https://youtu.be/vME6CI-vCIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada