22 de març del 2022

A Castelló 'La dona invisible', de Mònica Richart

El proper divendres 25 de març, Castelló acull la presentació del Premi Soler i Estruch de Narrativa, que convoca l'Ajuntament. A les 19:30h en la sala d'actes de l'Obrera (segon pis), Mònica Richart presentarà la seua novel·la, La dona invisible, acompanyada per l'editora, Núria Sendra i la regidora, Núria Gregori. 




La dona invisible és la història d¿una dona de la neteja, Mihaela, que troba un cadàver a la conselleria on treballa i decidix investigar-ne la mort abans de suïcidar-se, com a últim projecte vital. Amb eixe pretext, i des de l'ull crític d'una senyora romanesa de vora setanta anys, la història homenatja i satiritza alhora la funció pública i, de retruc, la classe política mitjana, els alts càrrecs que ens queden bastant a prop. També, sempre en clau irònica, convida a la reflexió sobre la soledat d¿algunes persones majors. Una novel·la no depriment sobre la depressió.



El Premi Soler i Estruch d'enguany ja té la seua convocatòria oberta i es poden presentar originals fins l'1 de juliol de 2022. Més informació: https://www.bullent.net/premi-soler-i-estruch/ 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada