3 de març del 2022

Activitats escolars a la Fira del llibre de València

 La 57 edició de la Fira del Llibre de València estarà als Jardins de Vivers des del 28 d'abril fins al 8 de maig de 2022

Com tots els anys, s'organitzen activitats per a enriquir la visita de les escoles i instituts a la Fira.

Una gran oportunitat per a conèixer als autors dels llibres que hem llegit!

Si us interessa, podeu sol·licitar la participació dels i les vostres alumnes en les activitats escolars de la Fira del Llibre, omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç. No badeu, que s'acaben!

En Edicions del Bullent vos proposem:


Encontre amb Maria Josep Carro de Mena, autora de L'illa del corall. Per entendre la relació entre la Corona d'Aragó i Sardenya. 

Divendres, 6 de maig a la Fira del Llibre de València. Activitat per a 2n cicle d'ESO i Batxillerat

https://firallibre.com/activitats-escolars/encontre-amb-lautora-maria-jose-carro-de-mena/

Per saber més del llibre


LA TROBALLA d’un antic manuscrit serveix com a motiu per endinsar-nos en una història que ens fa viatjar, creuant la Mediterrània, al segle XIV, a l’Alguer. Allí, una dona extraordinària ens descobreix la vida d’una família de comerciants valencians així com la situació de la Corona d’Aragó a la baixa Edat Mitjana; la convivència entre les comunitats cristianes, islàmiques i jueves; el comerç; la forma de vida de les famílies i el paper de les dones en un període que, si bé hi augura canvis, encara resta molt arrelat en els costums medievals. Aquest escrit ens mostrarà com, des de molt antic, ja hi hagué dones que saberen obrir camins per portar endavant els seus projectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada