16 de maig del 2022

A Gandia, II edició de la Plaça del Llibre

Torna la Plaça del Llibre a Gandia del 19 al 22 de maig: els llibres prendran de nou la plaça Rei Jaume I, que serà un punt d’encontre per a editorials que editen en català, llibreries, autors/es, il·lustradors/es i biblioteques.

Els nostres llibres hi seran i, a més, vos convidem a dues activitats per als lectors i les lectores més joves:


Dissabte, 21 de maig a les 11h, parlem de consum responsable amb Miquel Puig i el seu llibre De mercats. 

De mercats, amb il·lustracions de José Fonollosa, va guanyar la primera edició del Premi de Literatura Infantil de no ficció Ma Dolors Català Amorós. És un llibre que parla dels mercats, de les fires, dels porrats... I això és parlar de temes tan diversos com: ecologisme, arquitectura, models de compra i alimentació, expressions lingüístiques, història, edificis emblemàtics, oficis relacionats...
 
Escrit de manera dinàmica i atractiva, ens fa arribar els aromes dels mercats, els colors al vent de la roba de les seues parades, els crits dels venedors, i tot l’ambient que ens és tan propi.

 
Diumenge, 22 de maig a les 12:30h, contacontes amb el llibre Somriures amb Llorenç de Núria Sendra i Mai Jiménez. 

Somriures amb Llorenç naix d'un projecte dels xiquets i xiquetes de la coral de l'Escola Gavina, dirigits per Ferran Aleixandre. Un llibre màgic, on, a través de la història de la fada Violeta, la música i l’estima, podràs saber més i aprendre sobre la vida del fabulós conta contes valencià Llorenç Giménez Tarazona. 


I al seu web, podreu trobar moltes més activitats, presentacions de llibres i signatures... 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada