23 de novembre del 2022

A Alacant: club de lectura 'La dona invisible' en Pynchon & Co.

 La dona invisible, de Mònica Richart, va guanyar el Premi Soler i Estruch 2021 i ja és un llibre que va per la segona edició.


«Es tracta d’una novel·la senzilla però àgil, i colpidora, d’eixes que pots acabar d’una tirada. Al dir senzilla no estic devaluant-la, tot el contrari, Mònica Richart ha sabut teixir una història plena de tendresa, amb un personatge com Mihaela que és tot estelles, que la mantenen a la defensiva. L’autora aconsegueix atrapar-nos des de la senzillesa d’una vida comuna. De vides anònimes i anodines, que passen sense causar grans estralls, també es pot traure un bon rèdit literari, com és el cas, i ací està la dificultat. La Mihaela de Mònica Richart em porta a la Maggie May de Lucia Berlin, si no hagueren estat una a València i l’altra a Oakland i hagueren coincidit en el temps i l’espai, de segur que haurien estat bones companyes, però sense afalacs. Reivindiquem, doncs, eixes dones invisibles i fem-los una ullada, perquè també tenen molt a mostrar.»

Diu Manel Hurtado Juan de La dona invisible, a la Revista Caràcters


I si el proper 26 de novembre esteu per Alacant, podeu acostar-vos a les 19h a la llibreria Pynchon & Co. (c/ Segura 22) per participar en el club de lectura que ha organitzat la Delegació d'Alacant de l'IEC. Comptaran amb la presència de l'autora, Mònica Richart, acompanyada de Lliris Picó, escriptora i dinamitzadora cultural de l'IEC Alacant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada