1 de juny del 2021

'10 gossets', de Jesús Huguet i El Gran Jordiet #novetatbullent Àlbum il·lustrat

Darrerament només havíem fet llibres de gats: El gat de la bruixa, Pandora du sort... Però, què passa amb els gossets? Si també ens agraden molt! Així que ara venim no amb un, ni dos: amb 10 gossets


Un animal de companyia és un amic que depén de tu. Si l’adoptes (sempre millor que comprar-lo), l’has de cuidar molt i no abandonar-lo mai. Aquest llibre és una cançó d’algú que tenia deu gossets. Els llibres també són amics, però no tenen sentiments i es poden deixar temporades llargues sense fer-los cas... Només que no voldràs deixar de llegir 10 Gossets. Si tens un gos, pots llegir-li’l. Si no el tens, no has de patir, perquè aquí dins en van molts!

10 Gossets també és una cançó. Com es canta? al final del tot d'aquest apunt tens un vídeo on podràs escoltar l'inici.


Jordi Micó Gascó
és la identitat secreta del conegut contacontes El Gran Jordiet. És natural d’Alberic, i fins als trenta-vuit  anys, es va dedicar a créixer. Després, va obtenir el títol superior d’Educació Infantil a l’institut Josep Ribera de Xàtiva.Encara que sempre ha preferit els indis als vaquers, ara té teories pròpies sobre el perquè cal ser així. Per a acabar d’apanyar-ho, va fer les pràctiques a l’escola infantil Tulell d’Alzira. Des d’aquest moment, ha tingut el plaer de contar històries i contes en qualsevol lloc on el reclamen.
Si vols que vaja a prop teu, escriu-nos i t'explicarem com. https://bullent.net/contacte/ 


Jesús Huguet Enguita
, va nàixer l’any 1976 i té dos gats (Congo, que és molt primet i sempre està demanant menjar, i Víctor, que és molt grosset i no té dents). A més a més, és il·lustrador.

Ha il·lustrat i dissenyat llibres per a editorials com Edicions del Bullent, Tàndem, Edicions SM, Norma Editorial, Edicions 96, Algar, Bruñó, Edicions Bromera i un llarg etcètera.

Va ser director de la revista La Pelitrúmpeli entre 2010 i 2014 i, des de 2003, és un dels dibuixants de la llegendària revista Camacuc.

Escoltem al Gran Jordiet cantar 10 Gossets a youtube: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada