16 de juliol del 2024

A Banyeres de Mariola, Trinquets trencats, de Sergi Durbà




El llibre de Sergi Durbà Trinquets trencats  es presentarà a Banyeres de Mariola el dia 26 de juliol a les 20h a la Sala Polivalent del pavelló en el context de les 24 hores esportives. Acompanyarà l'autor el president del Club de Pilota Salva Muñoz.

A continuació, també hi haurà l'exposició "Dones i la pilota valenciana" i un Torneig de Frontó.

Organització: Cpv Banyeres de Mariola i Col·lectiu Serrella
Col·labora: Ajuntament Banyeres de Mariola

Per anar fent boca, es pot veure aquest entrevista que de fa una setmana al programa "Prop de tu" de Ribera TV: https://youtu.be/PzO8HP2rrYE?si=KQyxqVnQcI0n-wGL


Trinquets trencats ret homenatge a uns espais de retrobament popular que acumulen tantes històries belles i entranyables com la gent haja pogut oblidar, tot un conjunt d’imatges colpidores pròpies d’una època de la qual queda allò que pocs volen veure avui: les restes d’una vida digna representativa del batec de l’autenticitat. 

Hi ha molts trinquets trencats. Molts. Aquest llibre tan sols s’aproxima a aquells que li han obert les portes i que encara respiren entre requalificacions urbanístiques i afers de dubtosa honestedat, ben capaços de resistir en peu malgrat les envestides d’una modernitat que tot ho marceix i tot ho devora.

Per saber més del llibre: https://www.bullent.net/libro/3318-trinquets-trencats

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada