31 d’agost de 2016

Sopar de lliurament del Premi Soler i Estruch


El proper divendres 9 de setembre se sabrà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch i de la totalitat del Certamen Literari Castellum Ripae, convocat per Castelló de la Ribera.

Serà durant un sopar literari a l'Alberg de Santa Anna (Per saber l'ubicació clica ací), un paratge ben bonic per a un acte especial. Conduirà l'acte Amàlia Garrigós i estarà amenitzat pel cantautor Pau Alabajos. El sopar comença a les 21 h.

Es poden adquirir tiquets per al sopar al número 664297296 i a les oficines municipals fins el proper dilluns 5 de setembre.

El Certamen literari Castellum Ripae està format pel premi Premi “ Vicent Ignasi Franco” d’assaig, El premi de poesia infantil “Ausiàs March” dirigit a alumnes de primària del poblei el Premi Soler i Estruch.

Al premi Soler i Estruch s'han presentat 29 originals i el/la guanyador/a rebrà 2.000 euros subjectes a la retenció d’IRPF corresponent i veurà publicada l’obra premiada a càrrec d'Edicions del Bullent.

L'any passat va guanyar l'obra Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils, amb un un llibre de viatges que pot llegir-se com una novel·la construït amb setze històries encadenades per la veu de la narradora.

Altres guanyadors són Tot interior, d'Enric Camps, Pell de gat, de Ma. Victòria Lovaina, Humors agres, de Sico Fons, Efectes secundaris, de Jovi Lozano-Seser
o El vol de les papallones, de Maurici Belmonte.

Cap comentari:

Publica un comentari