25 de novembre del 2009

El Premi Bernat Capó, a l'Auditori de Dénia



Aquesta entrada és per recordar a tot el que li interesse que el lliurament del Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular és el divendres 27 de novembre.

A les 20:30 hores, a l'Auditori de Dénia
(us pose un enllaç al Google maps més endavant)

Conduirà l'acte Ma Josep Poquet i l'amenitzarà Salvador Bolufer, Cristina Martí i Enric Murillo amb peces del seu treball “El cantar de la burrera”.

Hi haurà un cóctel de lliurament i l'acte és d'accés lliure.

També intervindran en l'acte:

Alejandro Pastor Furió, (President de la MACMA)


Joan Seguí, (Director del MUSEU VALENCIÀ D’ETNOLOGIA de la Diputació de València)

Núria Sendra (Editora d'Edicions del Bullent)

Juan Sancho (Regidor de Cultura de Dénia)

I, òbviament, Bernat Capó.


Mostra un mapa més gran


 

2 comentaris:

  1. Estiguí a l'acte de lliurament dels premis, la veritat és que l'actuació de Salvador Bolufer estigué molt bé, la conductora de l'acte estigué com sempre meravellosa sabent fer en cada moment el que tocava.

    El discurs del guanyador fou del més atípics que he vist, fent pujar a la seua dona per a que cantara les cobles que ell havia replegat.

    Solament hem queda un dubte, per què Salvador Bolufer porta guants blancs? és per a imitar a Mickey Mouse, en homenatge a Michael Jackson, fer a fer un striptease a l'estil de Rita (Haywoth), si algú ho sap que m'ho diga, esta nit no he pogut dormir pegant-li voltes al cap per culpa d'aquest dubte

    ResponElimina
  2. Benvolgut Anònim,
    Ens alegrem molt que t'agradara l'acte. Fou un lliurament atípic i tots el gaudirem molt, Rosa Vilaplana ens dugué la més entranyable mostra de cultura popular.
    Respecte als guants de Bolufer, la resposta la teniu els que hi ereu, altra cosa és que preferiu una altra de les opcions.

    ResponElimina