16 de març del 2010

Conta-contes i presentació de l'"Últim linx"




Activitat per a anar amb criatures, apunteu:

A GANDIA:

Data: Dissabte, 27 de març de 2010

Lloc: Saló d'Actes de la Mancomunitat de Municipis de la Safor (Av. República Argentina, 28)

Hora: 12:00 hores

Primer gaudirem de la conta contes Almudena Francés amb Els animals conten, mai millor triat!

L'acte comptarà amb la presència de de Santiago Forné (autor) i d'Antoni Laveda (il·lustrador), de Núria Sendra, d'Edicions del Bullent, i d'Alvaro Catalá, president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor.

El llibre: Al protagonista d’aquest relat, Bola de neu, no li agrada viure sol, però és inevitable: és un linx. Sent dolor quan se’n va del costat de la mare. I sent més dolor encara quan el seu germà l’abandona i fuig cap a la costa. Correran moltes aventures per separat fins que es retroben.
Però ja res no serà com abans.

Santiago Forné nascut a Castelló de la Plana, s’ha passat gran part de la seua joventut per terres meridionals (Elx, Alacant…). Actualment viu a Catarroja (L’Horta Sud), i els darrers anys ha desenvolupat la seua tasca laboral en un Centre d’Adults d’un poble proper a la ciutat de València. A hores d’ara es troba en excedència temporal. Ha publicat dues novel•les per a adults La dona infidel (Ed. Quaderns Crema) i L’últim estiu abans de Chicago (Ed. Tabarca, ”Premi Ciutat de Torrent 2006”) i amb L'últim linx va guanyar el Premi Carmesina de Narrativa infantil alhora que s'estrena en la literatura infantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada