14 de novembre del 2016

A Alacant, Moisés, estigues quiet, de Lliris Picó a La Plaça del Llibre.

Els dies 18 i 19 de novembre, a la ciutat d'Alacant es repeteix el fenomen de València: Els llibres prenen la Plaça de l'ajuntament!

S'inaugura divendres de matí i hi haurà Jocs i activitats d'animació lectora, així com música popular i cançons.

El dissabte és especial. Hi haurà bona cosa d'autors i autores presentant i signant, especialment la multi-premiada obra de Lliris Picó Moisés, estigues quiet.



Moisés, estigues quiet ha rebut el Premi de la crítica dels escriptors a més del Premi Enric Valor de Narrativa juvenil. El protagonista és un adolescent diagnosticat de TDAH. L'autora s'ha basat en un exemple proper per escriure aquest llibre que mostra que ser hiperactiu només és una característica més d'aquest jove que també té altres vivències més o menys habituals com és enamorar-se o patir bullying o discriminació pel fet de ser adoptat... Ja s'ha presentat a diversos llocs i està tenint molt bona acollida entre els lectors.

A més de Lliris Picó també signaran dissabte de matí Isabel-Clara Simó, Carles Cortés, Joan Benesiu, Enric Balaguer, Ximo Caturla, Joan Borja, Ximo Espinós, Xaro Navarro i Mercè Climent.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada