23 de juny del 2017

Un booktrailer d'El balneari dels àngels guanya el premi Zona llibre zona lliure


Sis biblioteques públiques municipals de les comarques de la Ribera del Xúquer han elaborat i dut a terme un projecte conjunt de foment lector amb la finalitat d’unir esforços per a aconseguir major visibilitat i reforçar la tasca d’animació lectora als pobles de Almussafes, Benifaió, Corbera, Guadassuar, Polinyà i Sollana van ser els pobles participants.

Una de les activitats va ser convocar un Concurs de booktràilers. Va resultar guanyador el booktràiler que promocionava El balneari dels àngels d’Eli Llorens. Enhorabona a les guanyadores i a les biblioteques per la feina feta.

Sinopsi del llibre: Fa quinze anys que Cris no anava al poble. Tot ha canviat molt. Ara, però, algú reclama la seua presència des de l'altre món. Haurà d'enfron­tar-se a fets, persones i records que havia su­pe­rat: la colla d'amics, el primer amor que mai no s'oblida. Tanmateix, no hi ha temps per a la nostàlgia, ha de resoldre un cas al que s'hi juga la vida. Amb l'ajuda del seu grup d'investigació i la providència divina de Lakshmí, Cris arribarà al cor de la trama a El balneari dels àngels

Per saber més del llibre: https://www.bullent.net/libro/3109-El_balneari_dels_angels

Es pot veure el booktrailer a https://youtu.be/6Nszm7iX714




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada