28 de juny de 2017

A Alacant, La llum de les estrelles mortes va de fira


El divendres 7 de juliol, a la Fira del llibre d'AlacantJosep Manel Vidal signarà el seu llibre La llum de les estrelles mortesSerà a les 19 hores a la caseta del Gremi de llibrers.

La llum de les estrelles mortes ha guanyat el Premi Soler i Estruch de narrativa. Josep Manel Vidal, com a guanyador, formarà part del jurat de l'edició actual, el termini de presentació de la qual acaba el dia 3 de juliol.

La llum de les estrelles mortes és un conjunt d’històries on l’autor distorsiona, de vegades de manera subtil, allò que anomenem quotidià i previsible: una societat que camina organitzada envers la mort, un autobús que no va enlloc, una fissura que fa desaparèixer els objectes, la por d’un escriptor que invoca ficcions amb la literatura... Potser no donen raó d’allò inexplicable, però sí exigeixen una pregunta que ens obliga a redirigir la mirada sobre qüestions que pensàvem definitivament contestades.

Per saber més sobre el llibre: https://www.bullent.net/libro/3212-La_llum_de_les_estrelles_mortes

En el següent vídeo podem escoltar un fragment d'una de les històries "El mirall" llegida pel propi autor (https://youtu.be/LoJ8R0_8fZE):

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada