19 de juny del 2017

6a edició de Viatge a l'interior, de Vicent Marçà


Rosa deixa d'anar a classe sense avisar. Les seues amigues Neus, Carme i Mireia, decideixen iniciar un viatge per saber-ne el perquè. Descobreixen que hi pot haver injustícies legals. Sorpreses, inseguretats, problemes… se'ls en presenten barrejats i de colp. Una dura prova per a una amistat. Aquest és l'argument de Viatge a l'interior, de Vicent Marçà. I és un argument que convenç, perquè aquest llibre ha arribat a la 6a edició.

Accedint a la pàgina https://www.bullent.net/libro/3047-Viatge_a_l-interior es pot trobar alguna informació més, llegir les primeres pàgines del llibre, veure la guia didàctica i més.

Vicent Marçà i Duch (Castelló de la Plana, 1954-2004). Viatge a l'interior va ser la seua primera novel·la. D’aleshores ençà va mostrar una fecunditat creativa notòria: Foc al gran recorregut; Jordi Túrmix, aprenent de pirata; Massa casualitats; Cròniques de l’altra veritat; El detectiu Camaperdiu (Premi Carmesina 1999); Han segrestat l’entrenador; Flors de plàstic...
També va ésser un dels mestres impulsors de l'ensenyament en valencià, i va contribuir als moviments de renovació pedagògica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada