5 de setembre del 2017

A Barcelona, el 10/9 Collita Valenciana a La Setmana



Alguns llibres d'Edicions del Bullent seran a la 35a. Setmana del Llibre en Català que tindrà lloc del 8 al 17 de setembre en l'av. de la Catedral. Concretament, a la caseta 8 de l'AEPV.

A més, el diumenge 10 de setembre, hi haurà una sèrie de taules rodones temàtiques amb protagonisme d'autors valencians. Totes les activitats es realitzaran a l'Escenari 1.

A les 11:45 h,  hi ha una presentació conjunta "Novel·les a cabassades" Manolo Gil conduirà una conversa de Josep Manel Vidal, autor de La llum de les estrelles mortes, amb els escriptors  Eduard Mira, Urbà Lozano,  Josep Franco, i l'escriptora Fani Grande per parlar de les seves novetats.

A les 16:30 Parlem amb Vicent Cervera i Òscar Martí. Vicent Cervera, Òscar Martí i Manolo Gil parlen de muntanyisme i llibres amb motiu del seu nou llibre El Mondúver a un tir de pedra.

Acte seguit, a les 16:40 h., Lourdes Boïgues participa amb L'estranya que habita els meus somnis a la taula rodona "Collita primerenca" sobre literatura juvenil amb Voro Vendrell, Maria Josep Escrivà, Paco Giménez, Josep Vicent Miralles, Paula Bonet, Pasqual Alapont i Manolo Gil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada