8 de setembre de 2017

A Rocafort, L'esperit del Cabanyal el 15/9El proper divendres 15 de setembre a les 18,30 h, es presenta a La Casa de la Cultura de Rocafort L'esperit del Cabanyal, de Teresa Sanchis Labiós i il·lustrat per Abraham Mondría.

A l'acte, comptarem amb la participació de l’autora, del regidor Eduard Comeig Ramírez, de l'editora Núria Sendra; de Mario Viché, director de la col·lecció i del jove lector Marc Comeig.

El llibre, recomanat per a lectors de 10 anys cap endavant, té com a protagonista a Guillem, nét de Cabanyalers que veuen amenaçada la  casa i mig barri més per poder allargar l'avinguda de Blasco Ibáñez fins al mar. fins ací sabem que la història és certa.

En L'esperit del Cabanyal, Guillem comptarà amb l’ajuda de l’Esperit del Cabanyal, viatjarà a l’època de Sorolla i Blasco Ibáñez, per a trobar les quatre claus màgiques que salvaran el Cabanyal.

Per saber més sobre el llibre, veure la guia didàctica o llegir les primeres pàgines: http://www.bullent.net/libro/3211-Esperit_del_Cabanyal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada