31 d’agost del 2018

Sopar de lliurament del Premi Soler i Estruch 2018



El proper divendres 7 de setembre se sabrà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch i de la totalitat del Certamen Literari Castellum Ripae, convocat per Castelló de la Ribera.

Serà durant un Sopar literari a la Plaça de l'Ajuntament de Castelló de la Ribera (Per saber l'ubicació clica ací), al bell mig del poble. Conduirà l'acte Amàlia Garrigós i estarà amenitzat pel grup musical ESIR. El sopar comença a les 21,30 h. i es pot triar un menú de carn, peix o vegetarià.

Es poden adquirir tiquets per al sopar al número 664297296 i a la biblioteca municipal fins el proper dimecres 5 de setembre.

El Certamen literari Castellum Ripae està format pel premi de poesia infantil “Ausiàs March” (dirigit a alumnes de primària del poble) i el Premi Soler i Estruch.

Al premi Soler i Estruch s'han presentat 33 originals i el/la guanyador/a rebrà 2.500 euros subjectes a la retenció d’IRPF corresponent i veurà publicada l’obra premiada a càrrec d'Edicions del Bullent.


L'any passat va guanyar l'obra "Set Pecats", de Carles Castell  també publicada per Edicions del Bullent. Es tracta d'un recull de set contes que agafen el títol, i la trama narrativa, dels set pecats capitals: Supèrbia, Gola, Ira, Peresa, Luxúria, Avarícia i Enveja. El protagonista de cada història és un escriptor o escriptora, en el sentit més ampli del terme, que en l’exercici de la seva activitat es veu abocat a caure en un dels set pecats capitals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada