30 d’agost del 2019

Lliurament del Premi Soler i Estruch 2019



El proper divendres 6 de setembre se sabrà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch i de la totalitat del Certamen Literari Castellum Ripae, convocat per Castelló de la Ribera.

Serà durant un Sopar Literari a la Plaça de l'Ermita de Castelló de la Ribera (per saber l'ubicació, clica ací). Conduirà l'acte Amàlia Garrigós i estarà amenitzat pel grup musical Cafè de Fel. 

El sopar comença a les 21,30h. Es poden adquirir tiquets en la Biblioteca Municipal Joan Fuster els dies 2, 3, 4 setembre, o al telèfon 96 245 14 33 

El Certamen literari Castellum Ripae està format pel premi de poesia infantil «Ausiàs March» (dirigit a alumnes de primària del poble) i el Premi Soler i Estruch.

Al premi Soler i Estruch s'han presentat 36 originals i el/la guanyador/a rebrà 2.500 euros subjectes a la retenció d’IRPF corresponent i veurà publicada l’obra premiada a càrrec d'Edicions del Bullent.

L'any passat va guanyar Un bri d'esperança. Sueca, 1952 d'Agustí Colomer

Altres guanyadors són Set pecats de Carles Castell, La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal, Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils,  Tot interior, d'Enric Camps, Pell de gat, de Ma. Victòria Lovaina, Humors agres, de Sico Fons, Efectes secundaris, de Jovi Lozano-Seser o El vol de les papallones, de Maurici Belmonte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada