16 de desembre del 2009

El crim del mas maleït



Sinopsi:
Miquel, estudiant de Belles Arts, està pintant als peus del Montcabrer el Mas del Baró. Aquest mas és conegut pel Mas Maleït des que s'hi va produir l'estrany i misteriós assassinat de les dues filles del masover. Quan pinta els ametlers que presideixen l'entrada al mas, apareix reflectit al llenç un rostre femení que mostra uns ulls esgarrifats. Sorprés davant la repetició del fenomen, Miquel iniciarà una investigació que el durà a esbrinar qui s'amagava darrere d'aquell execrable crim. Una novel•la que anirà desvetlant l'un darrere de l'altre els més inesperats i sorprenents personatges.



Joan Pla, (Artana, 1942) (La Plana Baixa), als peus de la Serra d'Espadà. Estudià tres anys d'Econòmiques tot i que finalment es decantà per Magisteri. Ha exercit com a professor i actualment està jubilat. Ara, es dedica de ple a la lectura i a l'escriptura i també visita escoles i instituts per a promoure la lectura i trobar-se amb els seus lectors. En Edicions del bullent ha publicat L'Omicrom, El secret de Hassan, el morisc, L’ordinador màgic i Tots els noms d’Eva.
El blog de Joan Pla: http://llibresjoanpla.blogspot.com/
 
Per llegir un fragment del llibre, cliqueu ací

4 comentaris:

  1. La coberta em sembla fantàstica i la sinopsi fa venir ganes de llegir-lo. Segur que m'agradarà!
    Pep Castellano

    ResponElimina
  2. En primer lloc, gràcies, Pep, pel teu comentari. En segon lloc, efectivament, la coberta del llibre ha quedat molt bé. Espere que el contingut agrade també, ja que és una història plena d'intriga i de misteri. De les que agraden al jovent. El Montcabrer sempre m'ha atret des que vaig llegir l'obra d'Enric Valor, Sense la Terra Promesa. Potser siga un petit homenatge cap a unes terres que ell tant estimava i va trepitjar...

    ResponElimina
  3. Doncs, sí! Ara farà 10 anys que el mestre Valor ens va deixar i no anem sobrats de reconeixements.

    ResponElimina