26 de desembre de 2012

Ens ajudes a escollir el logotip dels 30 anys d'Edicions del Bullent?


El 2013 Edicions del Bullent fem 30 anys. No és temps per grans celebracions i fins ara no n'hem fet cap. Som gent de feina constant i passet a passet, hem arribat a fer un camí ben llarg. Però potser és en els moments més difícils quan es fa més important reivindicar el que hem aconseguit. Els vents no ens són favorables però estem posats a navegar en aigües turbulentes.

Així que sí que volem fer un incís per a congratular-nos de tot el temps que hem tingut el privilegi de treballar en el que creiem. Fer bons llibres, fomentar el coneixement de les nostres lletres i dels grans escriptors i escriptores que tenim a casa, trobar amics i amigues amb la mateixa passió que nosaltres, amb la mateixa militància... Durant 30 anys.

No és fàcil i dóna per a un gest de complicitat, per donar les gràcies a tots els que ho feu possible cada dia, des del món de l'ensenyament, des de casa vostra, des d'on sigueu. 30 anys de gràcies!

Així que comencem per voler posar un logotip a tots els llibres que editarem durant  el 2013. I ens agradaria que participareu.

El primer llibre que treurem el 2013 serà Pell de gat. Amb aquesta història encisadora de persones que aconsegueixen alliberar-se i d'altres que perden la llibertat voluntàriament, de dones complexes i de gats misteriosos, personatges foscos i més, Ma. Victòria Lovaina va guanyar el Premi Soler i Estruch. I és al primer al que li volem posar un símbol que ve a dir "hem fet 30 anys i tenim voluntat de resistir-ne 30 més sense renunciar a la nostra identitat".

Així que durant una setmana ens agradaria que opineu sobre quin logotip voleu que posem, ací van quatre propostes que ens ha elaborat Miquel Mollà:

A)
 B)
 C)
 D)

Prendrem nota de la vostra opinió fins al dia 2 de gener de 2013, dia en què el llibre entrarà en impremta amb el logotip que majoritàriament haureu escollit. Animeu-vos a participar!