4 de desembre del 2012

Set Blancaneus i un nan, de Carles Cano i Núria Feijoó


Obra guanyadora del Premi Carmesina 2012

Set Blancaneus i un nan, de Carles Cano i il·lustracions de Núria Feijoó:

Ací teniu una versió gamberra de Blancaneu i els set nanets, només que a l'inrevés, ací són set les princeses blanques com la neu nascudes en dos parts múltiples de la reina Eduarda. Com que cal buscar un hereu, la reina aprofita l'arribada d'un nan negre com el sutge en una barca a la deriva pel riu per nomenar-lo successor i obligar-lo a casar-se amb una de les seues filles. Però les coses se li complicaran a la malvada reina i el conte acaba de la manera més original i inesperada possible.

Carles Cano, (València, 1957) és Llicenciat en Filologia Catalana i ha treballat durant 20 anys com a professor d’institut. Ha publicat més de cinquanta llibres en diverses llengües. És també guionista de ràdio, televisió i còmics, així com autor teatral i contacontes. En Edicions del Bullent ha publicat anteriorment La caputxeta negra. Web de Carles Cano


A la Núria Feijoó (Barcelona, 1973) li agrada tirar-se de cap a la piscina quan no hi ha banyistes ni altres nedadors a prop, per a no esquitxar, és clar. També li agrada sorprendre’s a diari de les coses misterioses que passen al seu voltant, com ara la desaparició d’uns pots de pintura acrílica que guardava en un calaix, o l’aparició d’un Mac silenciós que l’ajuda a posar color en els seus dibuixos traçats a llapis.
Des de que va decidir canviar de professió, abandonant el món de l’arquitectura  per emprendre l’aventura d’il·lustrar, ha fet ja una uns quants llibres, que han anat poblant el seu cap de personatges interessants i meravellosos paisatges a color.
No té animals a casa perquè,  entre d’altres coses, és al·lèrgica al pèl dels gats. I com que tampoc té un jardí, s’acontenta amb les quatre espècies de plantes  que poden créixer bé en els testos de la seua diminuta terrassa. Blog de Núria Feijoó. 

El llibre i una exposició de la il·lustradora es presentaran el dia 13 de desembre a les 19h. a la Sala d'Exposicions de Picanya.

Fes-ne un tast. Ací teniu unes pàgines del segon capítol:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada