5 de desembre del 2012

A Guadassuar, El balneari dels àngels, d'Eli Llorens


Parlàrem l'altre dia d'aquesta presentació arrel del Concurs Àngels al Carrer que també es farà per l'ocasió.

Ara, però, aprofitem per recordar que l'acte de presentació A GUADASSUAR, tan  original com el que va fer a Castelló (ací les fotografies) serà divendres de la setmana que ve.

Data: Divendres, 14 de desembre

Hora: a les 20:00h.

Lloc: AA la biblioteca de Guadassuar (Ortells, 5 – Guadassuar)

Comptarem amb la presència de l'autora, i anirà a càrrec de Teresa Gomis (Bibliotecària de Guadassuar).
I, com ja hem dit, sabrem el resultat del concurs Àngels al carrer.

Hi haurà una espectacular sorpresa hindú!


Sinopsi d'El balneari dels àngels Fa quinze anys que Cris no anava al poble. Tot ha canviat molt. Ara, però, algú reclama la seua presència des de l’altre món. Haurà d’enfrontar-se a fets, persones i records que havia superat: la colla d’amics, el primer amor que mai no s’oblida. Tanmateix, no hi ha temps per a la nostàlgia, ha de resoldre un cas al que s’hi juga la vida. Amb l’ajut del seu grup d’investigació i la providència divina de Lakshmí, Cris arribarà al cor de la trama a El balneari dels Àngels.
Eli Llorens (Castelló de la Ribera, 1975) s’ha dedicat professionalment a l’administració d’empreses, feina que ha compaginat amb les motos, les arts escèniques i la dansa oriental. L’any 2010, rebé el III Premi Sambori de País pel relat Coses que passen i resultà finalista al certamen “La rosa de paper” amb el conte El gesmiler. Dos dels seus relats han estat inclosos als recopilatoris Las mujeres cuentan, editats per la Conselleria de Benestar Social. El balneari dels Àngels rebé una menció especial al Certamen Literari Castellum Ripae.

Més informació clicant ací.

Ací un fragment del llibre:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada