17 de desembre del 2013

El Tempir i Edicions del Bullent fem la "Festa d'aniversari 30+20"


30+20 són 50 anys, mig segle! Ja sabem que les coses no es solen comptar així però com que les dues organitzacions pretenem seguir fent la feina amb il·lusió aquests i molts anys més hem decidit fer una festa d'aniversari.

Des d'Edicions del Bullent admirem la feina que dinamització social que fan al Tempir i pensem que som parts d'una mateixa cosa, la gent que treballa en positiu per la seua llengua i cultura. És un honor per a nosaltres tenir tan bons companys de viatge i això justifica una festa d'aniversari conjunta. Voldríem haver dut a tots els escriptors, lectors i persones diverses que ens han recolzat durant el trajecte i hi esteu convidats. Però per a que siga un acte conjunt em triat un llibre que els representarà a tots, per l'espai que li dedica a Elx, el rovellet de l'ou en aquest acte.

Així ho expliquen al web d'El Tempir:

"Celebrar anys sempre és un motiu d’alegria. Però ho és més quan ho fan dues entitats que treballen per la dignificació de la llengua i la cultura dels valencians, perquè estiguen en igualtat de condicions amb la resta de llengües i cultures d’Europa i del món.

Edicions del Bullent i El Tempir han decidit celebrar conjuntament una festa d’aniversari per commemorar els 30+20, és a dir, 30 anys de faena tenaç en el camp de l’edició del llibre en valencià en el cas de Bullent i 20 anys treball a favor de la normalització lingüística de la nostra llengua per part d’El Tempir.

Per això, les dues entitats han decidit unir esforços i organitzar una festa d’aniversari de la millor manera possible amb la col·laboració de Xiquets d’Elx i del Casal Jaume I: pares i fills narraran històries i rondalles centrades en el migjorn valencià i recollides en el llibre Llegendes del Sud del professor universitari i escriptor Joan Borja.

I després, com en tota celebració, hi haurà un pastís que segellarà aquesta aniversari perquè Edicions del Bullent i El Tempir facen molts més anys.

Per tot això, aquestes entitats us conviden a assistir a l’acte que començarà a les 20.15 h al Casal Jaume I d’Elx (carrer Sant Jordi núm. 2), en el qual comptarem amb la presència de Joan Borja. Veniu, escolteu i gaudiu de les narracions fantàstiques que pares i fills ens transmetran. I després tasteu el pastís d’aniversari.

Us hi esperem!"

(La separació en paràgrafs i negretes són nostres)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada