9 de desembre del 2013

Acte de lliurament del 33é Premi Enric Valor


Aquest dissabte, 14 de desembre de 2013 es lliura el 33é Premi Enric Valor de literatura juvenil.
Serà, com és tradició, al Centre Cultural de Picanya a les 20:30 hores.

En aquest acte es farà públic el veredicte del jurat, que ha de triar quina de les 33 obres presentades es fa amb el prestigiós guardó. El premi consisteix en 6000 euros, un gravat de Rafael Armengol i la publicació del llibre per Edicions del Bullent.

Enguany, hi ha novetats respecte al gravat ja que fins ara formava part d'una sèrie i a partir d'ara serà sempre el mateix gravat, amb la imatge d'Enric Valor com a motiu principal, en el que podem veure també alguns títols de les Rondalles Valencianes. Una prova d'autor d'aquest gravat es pot veure a la Sala d'Exposicions de Picanya fins al mateix dia del lliurament junt a l'exposició "Bodegons" de mateix Rafael Armengol.




L'any passat va guanyar l'obra Vida, obra i secrets d'Helena Mascort, de Dolors Garcia Cornellà, una obra que reflexiona al voltant de la creació literària, però parla també de sentiments universals i del poder de l'esforç i la constància.

Conduirà l'acte de lliurament el periodista Ezequiel Castellano i, a més del lliurament del premi, girarà entorn dos eixos temàtics: el 30é aniversari de la Llei d'Ús i Ensenyament del Valencià (el mateix any que Edicions del Bullent també fa 30 anys) i Vicent Andrés Estellés.

Comptarem amb la col·laboració especial de la companyia de teatre CRIT : un referent a l’hora d’aproximar les nostres bases literàries al públic general i al públic en període formatiu.

A continuació, gaudirem d'un còctel de lliurament del premi a la Sala d'Exposicions de Picanya, envoltats de l'obra pictòrica de Rafael Armengol.

Entre les activitats culturals de la setmana del Premi Enric Valor està l'actuació de Xavi Castillo amb el seu espectacle El Mono, un projecte d'apocalipsi per al dijous 12 de desembre al mateix Centre Cultural.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada