27 de març del 2014

Els xiquets de la gorra. Didàctica en línia: Jclic


Després de llegir Els xiquets de la gorra, d'Enric Lluch, pots jugar a fer endevinalles, resoldre activitats de comprensió lectora, buscar als personatges del llibre en una sopa de lletres o fer trencaclosques de la coberta en línia.

Mario Viché ha elaborat una guia didàctica virtual del llibre i la podeu trobar a la fitxa d'Els xiquets de la gorra o a la pàgina didàctica del llibre http://www.bullent.net/didactica/g40-gorra

També hem reorganitzat la pàgina de Recursos didàctics de Primària. Es pot visitar aquí http://www.bullent.net/didactica. Què, està més clara? Ens ajudeu a millorar-la?

Els xiquets de la gorra, d'Enric Lluch i dibuixos de Pere Devesa va guanyar el darrer Premi Carmesina de
narrativa infantil i ens conta la història d'uns xiquets que viuen temporalment en un hospital perquè tenen càncer.

Manel duu uns mesos vivint a l’hospital. Allí no té tants amics com a l’escola però són suficients per fer un equip d’operacions especials. A l’hospital hi ha moltes històries per descobrir. La gent que ocupa les habitacions del mateix hospital els expliquen part de les seues vides i amb les infermeres i les proves que han de passar viuran aventures de les bones. Així insuflen ànim, coratge i il·lusió als que els coneixen.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada