20 de març del 2014

Cor d'elefant, de Teresa Broseta. Novetat juvenil.


Arriba a les llibreries la darrera novel·la de Teresa Broseta i la primera que publica en Edicions del Bullent: Cor d'elefant.

L'escriptora Núria Cadenes ha dit de Cor d'elefant: "...una molt bona novel•la que tracta els lectors joves com a persones capaces d’encarar una història dura, commovedora, tendra. Com la vida."

Quina història ens explica Cor d'elefant, de Teresa Broseta?
Mentre contemplen delerosos, com cada dia, el bany dels elefants a les aigües fangoses del Mekong, Pakpao i Atid no poden sospitar que la roda de la fortuna està a punt de girar en la seua contra. Ho farà, però, i descobriran que a Tailàndia, com passa a altres llocs del món, les criatures poden esdevindre només una trista mercaderia, un joguet trencat en les mans d'un turista. Tan sols la intensa connexió entre els dos joves, d'on brolla la seua força, pot marcar la diferència entre la vida i la mort.

Teresa Broseta Fandos (València, 1963), és llicenciada en Ciències de l’Educació per la Universitat de València i en Filologia Hispànica per la UNED. Actualment treballa en l’Administració. Començà a publicar l’any 2001, arran de rebre el Premi Carmesina 2001 i que va tornar guanyar el 2011. Des d’aleshores, ha publicat una trentena d’obres i ha obtingut nombrosos premis com ara el Vicent Silvestre, el Luna de Aire o el Ciutat de Benicàssim. Encara que conrea especialment la narrativa infantil, ha publicat també poesia, teatre infantil i narrativa d’adults. En Edicions del Bullent ha publicat La botiga del Carme, Un gos de pel•lícula, Berenars amb Cleopatra i On s’amaga la son? / ¿Dónde se esconde el sueño?

Es pot llegir el principi de la novel·la en línia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada