2 de març del 2016

Activitats escolars a la Fira del Llibre de València 2016. Ja es poden demanar!



La 51 edició de la Fira del Llibre de València arriba el pròxim 20 d'abril, i estarà als Jardins de Vivers fins a l'1 de maig.
Com tots els anys, s'organitzen activitats escolars, per a enriquir la visita dels escolars a la Fira. Una gran oportunitat per a conèixer als autors dels llibre que ens han fet viure experiències.

Nosaltres hem proposat dos activitats per als dies 26 i 27 d'abril. Hi hauran dos torns, a les 11 i a les 12. Voleu conèixer a qui està darrere de les nostres històries?
Per a demanar l'activitat a la Fira, feu click ací.

ANIMACIONS LECTORES
Per a participar en aquestes activitats, cal haver treballat els llibres a classe.

Primeres rondalles d'Enric Valor
DIMARTS 26 D'ABRIL
Primeres Rondalles d'Enric Valor
Adaptades per Jordi Raül Verdú i il·lustrades per Esperança Martínez
Aquesta activitat no la fa Jordi Raül Verdú, corre a càrrec dels alumnes del cicle formatiu de Grau Superior d’Animació Sociocultural i Turística de l’IES Jordi de Sant Jordi.

Les Rondalles d’Enric Valor, per fi adaptades per a Primària, a càrrec de Jordi Raül Verdú. A tot color, i una rondalla per llibre, comencem amb els següents títols: L’albarder de Cocentaina, I queixalets, també!, El dimoni fumador, El príncep desmemoriat i Història d’un mig pollastre. Aquestes seran les rondalles que explicarem en aquesta activitat.
I n'hi ha 4 més en camí...

http://firallibre.com/activitat_escolar/primeres-rondalles-denric-valor/


http://www.bullent.net/libro/3179-Ximo_Potter_i_el_col-leccionista_de_mobils
DIMECRES 27 D'ABRIL
Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils
De Vicent Sanhermelando i il·lustrat per Núria Feijoó

D'aquesta activitat ens ha dit Vicent Sanhermelando: "Entre altres coses, jugarem al "passa carabasa". Ens divertirem de valent! Per què no veniu?"

Sinopsi del llibre:
No oblideu el meu nom. Joaquim Peris no, el nom artístic: Ximo Potter. Sense dubte, el pròxim actor revelació, protagonista de la sèrie televisiva que prepara mon pare. El meu personatge és un heroi solucionaconflictes i a vegades malinterprete les coses. Fou així com els meus amics i jo vam conéixer el col·leccionista de mòbils, un savi immigrant responsable d'una missió secreta de la qual, no vos vaig a parlar ara... 
 
http://firallibre.com/activitat_escolar/ximo-potter-i-el-col%C2%B7leccionista-de-mobils/

A continuació, vos deixem amb un vídeos dels autors, recomanant aquests llibres:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada