4 de març del 2020

Del carreró a la ciutat, d'Aure Silvestre. 3a edició!


Arriba la tercera edició del llibre d'Aureli Silvestre Del carreró a la ciutat. Una descoberta de la València històrica. 

La ciutat de València és una gran desconeguda per als seus propis habitants. Des de la seua fundació, incomptables ànimes hi han viscut, patit, gaudit, passejat, somniat... i el ressò de totes elles es pot escoltar als seus carrerons.

Quan comencem a llegir Del carreró a la ciutat, és l'ultima setmana d'estiu i Maria espera impacient l'arribada de Júlia, una antiga amiga de l'escola, per passar juntes els últims dies abans de la tornada a d'institut. Cap d'elles no saben que aquesta serà una setmana ben especial per elles. Una aventura que canviarà per sempre la seua manera de vore i entendre la ciutat de València.

Diu Marta Luna en la Revista Faristol «...es llegeix amb molta facilitat, és amè i rigorós en el vessant històric, didàctic, fa atractiu el coneixement de la història i desperta el desig de conèixer racons de València...»

En l'enllaç https://www.bullent.net/libro/2745-Del_carrero_a_la_ciutat_Un_recorregut_per_la_Valen trobareu, a més d'un tast de les primeres pàgines per començar a llegir on line, una proposta didàctica i alguna informació més del llibre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada